Kotipalvelua miesnäkökulmasta

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Kirjoitan ensimmäistä kertaa kotiaiheesta. Tässä kuvassa on miesnäkökulmaa kerrakseen. Mitä mieltä olette?

Innostuin lehden kansikuvasta, koska siinä on aitoa pyrkimystä digitaalisen elämäntyylin parantamiseen. Sitähän meikäläinen on etsinyt pitkään ja tässä kaikki on bloggajaan ergonomiaa lukuun ottamatta kohdallaan.

  • Elämää sohvaperunana
Näin vaimo kultien pitäisi käsitellä telkkaria (laajakaista digiä) ja Kauppalehden blogia kirjoittavaa kotiurhoaan, eikö?

  • Mainos on valttia
Tässä on yhteen kuvaan tiivistettynä Uuno Turhapuron jatkumo herttaisimmillaan. Olemme edenneet nykyaikaan. Keskiluokassa kaikki hyvin. Jokainen esine on kohdallaan ja tässä omakotitalossa tai rivarissa asuu onnellinen ja lapseton perhe. Siistiä tylsyyteen asti.

  • VTT:n ja Marttaliiton hyväksymä objektin valaistussunnittelu
Mitäs tykkäätte? Tässä on laiffia! Äijät ovat varmaan innoissaan, mutta toivoisin myös hoiva- ja hyvinvointikommentteja hameväeltä. Hauskaa viikonloppua!

  • Telkkarista tulee tylsää luonto-ohjelmaa

2 Kommentare zu „Kotipalvelua miesnäkökulmasta

  1. „Näin vaimo kultien pitäisi käsitellä telkkaria (laajakaista digiä) ja Kauppalehden blogia kirjoittavaa kotiurhoaan, eikö?“

    Helge, meidän täytyy ehdottomasti perustaa puolue asiaamme edistämään! Mitä noihin mainitsemiisi miehen „tehtäviin“ tulee, niin välillä täytyy sohvalla ottaa pienet torkut, että jaksaa taas katsoa TV:tä!

  2. vahanaikainen, nyt puhuu tosimies, joka tietää mitä tarvitsee. Puoluekannan valitseminen tuntuisi helpolta, mutta, mistä saamme näitä tarjoilevia vaimokultia, jolla on aina tiukkaa teetä kannussa pyydettäessä? Olen innostunut puolueajatuksestasi. Montako nimeä tarvitaan? Mihin rekisteröidään. Pitää kääntää kylkeä sohvalla. Voi hyvin.

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s