Off-line ja ilman GPS

GPS puutteesta ja Off-line palvelusta. Löytyykö verkon ulkopuolelta arvokasta elämää? Keskustelimme kauppareissulla vaimon kanssa GPS-laitteen hyöydyistä ja haitoista.

Sotkamossa on tähän aikaan vuodesta paljon venäläisiä turisteja ja ostosmatkailjoita, joilla on hienoja mersuja, audeja, SUVeja ja tila-autoja. Rekvisiittana monella Intercooler ja GPS. Kostamuksen korkeudella on paljon varakasta väkeä.

PAPERIKARTTA JA LIVE KARTTURI

Meillä on edelleen käytössä vanhanaikainen interaktiivinen tiekartta ja live-kartturi, joka suuntaohjeiden lisäksi viihdyttää tarinoilla ja taustatiedoilla. Joskus olemme ilmansuunnista ja kulkureittien valinnoista eri mieltä, mutta harharetket ovat rikastuttanut elämää.

Olemme matkojemme aikana ajautuneet lukuisille harhapoluille, mutta silti osuneet suurin piirtein oikeaan maahan aikanaan.

OFF-LINE PALVELUA

Ostosmatkamme suuntautui tällä kertaa myös hyvän palvelun Vuokatissa sijaitsevaan Puukattiin, josta saimme 2 x 2 tuuman puutavaraa puutarhaprojektiimme, oivallisia neuvoja ja kustannusarvion ensi vuoden terassin tekoon, laiturin rakentamiseen ja puupystyuunin tuunaamiseen.

Viisautta, ystävällistä palvelua, osaamista ja asiakaslähtöistä suhtautumista löytyy edelleen verkon ulkopuolelta. Kaikkea ei tarvitse googlata ja gps:tä, twitteroida ja jaikuilla. Hyvää palvelua olemme tänä suvena saaneet myös Sotkamon KRP Rautanetistä ja kiitokset myös kellokauppaan Sampo pankin vieressä, joka ruuvasi silmälasien ruuvit paikoilleen.

VIISAS HAVAINTO WEB 2.0 PALVELUISTA

Zawinski’s Second Law

Every web platform attempts to expand until it can be used to sell you Viagra. Those platforms which cannot so expand will be replaced by those that can.

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s