Keskinen, Yksityisyys, Kyläkauppa, Julkisuus

Keskinen, kyläkauppa, yksityisyys ja julkisuus. Hankala aihe. Miten kirjoittaa asiasta, josta ei ole tietoa edes illanviettoon osallistuneilla? Keskinen on yritysjohtaja. Kyläkauppa ja Onnenpyörät ovat pyörineet pitkään ja hyvällä menestyksellä. Yksityiselämän myrskyisyys ei ole tähän asti haitannut liiketoimia. Salarakkaat ovat menneet ja tulleet, maine on kasvanut.

Mies, viina ja naiset, räjähdysaltis yhdistelmä ja kun kuvioon lisätään maaseutukylän raha ja valta, valmiina on paketti, jossa voi tapahtua kaikkea mahdollista murhenäytelmään asti.

Totuus lienee osallistuneiden muistitietojen varassa. Traagista, ei naurata. Tarvitsevatko edes iltapäivälehdet tällaista Susan Kurosen jälkeen? Nykänen menee jälleen naimisiin. So What? Susan riisui jumpperinsa. Keskisen PR tuskin tästä meneillään olevasta jupakasta paranee. Nyt mennään äärirajoilla.

Ideaparkin jälkeen Keskisen kyläkauppa tuntuu etäiseltä. Miten kauan ihmiset jaksavat matkustaa Suomen halki erikoiseen, julkisuuden hypettämään ostosparatiisiin ja omaperäiseen elämyskeskukseen? Keskisen kyläkauppa on ollut Suomen tärkein matkailukohde (viisi miljoonaa kävijää).

Jatkuuko linjuriralli näiden tapahtumien jälkeen? Riittääkö eläkeläisryhmillä ymmärrystä nuorelle miehelle, parhaassa iässä? Miten käy kaupan? Jatkuuko entinen ihmisten virta?
Vahva imago kestää paljon kolhuja, mutta ollaanko nyt viimeisellä rajalla? Mikä lääkkeeksi moiseen?

5 Kommentare zu „Keskinen, Yksityisyys, Kyläkauppa, Julkisuus

  1. Äitini on lähtöisin naapurikunnasta. On pitänyt pari päivää kommentoida pohojalaasittain, mutta parin kappaleen kirjoittaminen sikälääsellä tavalla on yllättävän vaativaa. Vähän niin kuin vastasin Helanesille kerran samalla mitalla, haikumitalla. Muutaman sanan kirjoittaminen on vaikeampaa kuin pitkä pätkä yleiskieltä.

  2. Onpahan monessa mielessä mielenkiintoinen henkimaailman asia koko kyläkauppa ja sen persoonallinen vetäjä. Antanut minullekin aiheen jo ainakin yhteen tokaisuun, nyt kaiketi jo vanhentuneeseen: http://helanes.blogit.kauppalehti.fi/2007/02/10/keskisen tuuria
    Ja huomenna tullee toinen, ajankohtainen. Panen sen ennakolta tähän, otsikotta, eli paljastan sisällön ennen kansilehteä: En ole mikään / Tiivi-Taavi, todistaa / Vesa Keskinen. Edellyttää parin uutisaiheen tuntemusta eli tämän meneillään olevan jonka kaikki tietävät ja teletappien, etenkin Tiivi-Taavin, homousepäilyn.
    Että tämmöistä, saa vanhanaikainenkin taas miettiä vastakaikua, vastahaikua.

  3. Henkimaailmaa todellakin. Konseptin esillä pitäminen edellyttää julkisuuta, mutta rajansa kaikella, ajattelen. On tyhmää sekoittaa vaarallisia elementtejä keskenään. Siitä tulee uutispommi.

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s