Steven Jobs ja Bill Gates yhdessä

Microsoftin ja Applen perustajat Bill Gates ja Steve Jobs esiintyvät All Things Digital -konferenssissa keskiviikkona. „All things digital“ järjestetään nyt viidettä kertaa. Isäntänä toimii talouslehti Wall Street Journal.

Bill ja Gates esiintyivät viimeksi yhdessä MacWorldissa vuonna 1997. Siihen aikaan Apple oli alamaissa, eikä edustanut Microsoftille minkäänlaista uhkaa. Nyt tilanne on toinen: yritysten kokoero on merkittävä, mutta Applen innovatiivisuus on saanut kiitosta, kun Microsoftia on syytelty toisten seuraamisesta ja hillittömästä rahanteosta.

Applen on edelleen keskittynyt kerman kuorintaan. Se ei tavoittele koko kakkua. Sille kelpaa rusinat pullasta. Nokiakin opiskelee Applea iPhone WoW-efektin takia. Miten tässä näin kävi? Apple iskee myyttisestä autotallista ihannemediapuhelimen, joka ainakin uppoaa mediaan kuin häkä. Microsoft seuraa Zunellaan, kun kiireiltään ehtii.
Kaukana toisistaan olevat kaverukset keskustelevat yleisön edessä digitaalisesta tulevaisuudesta. Wall Street Journalin mukaan esiintymistä ei käsikirjoiteta etukäteen, vaan yleisö saa johdatella omilla kysymyksillään Jobsin ja Gatesin keskustelua.

Jobsin ja Gatesin kohtaamista voi seurata http://allthingsd.com/-verkkosivuilta. Katsellaan ja kuunnellaan mitä herrat haastavat.

“At the heart of D, the Wall Street Journal’s Walt Mossberg and Kara Swisher ask smart, tough questions.” Informs the home page.

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s