Hanna Pakarisen SonyEricsson W880i Walkman

Kehutaan välillä ruotsalaisiakin. Isänmaallisessa innossa saatamme unohtaa, että naapurissakin tehdään kännyköitä ja SonyEricssonista on hyvä tietää, ettei tule takavasemmalta yllättäen uutuuksilla, joita emme tunne. Yrityksenä SE on nousussa, markkinaosuus kasvaa ja design kehittyy.

SonyEricssonin  W880i Walkman – Puhelinta kehutaan Wired lehden gadget-esittelyssä. Ulkonäkö saa kiitosta ja Walkman 2.0 soitinta verrataan iPodiin. Päätin kaivella aiheesta lisää tietoa (digging and googling). Jos suomalainen voittaa jälleen euroviisut, saa tietenkin W880i meiltä vetoapua markkinoinnissaan. Toivotan parasta ja pelätään Ylen talouden puolesta. Jungner on luvannut, että seuraavat kisat pidetään Turussa, kun voitto tulee. Onko turkulaisia linjoilla? Mitä sanoo Ile? Missä on Yasmin?

9,4 mm ohut ja ruostumattomasta teräksestä valmistettu kotelo: W880i on valmis rokkaamaan. Walkman®-soitin 2.0 on aina vain yhden napsautuksen päässä. Vaikeita ovat nämä nykyajan tuotenimet. Eihän näitä muista millään. En ihmettele iPhone’n suosiota. Saas nähdä, millainen meteli siitä syntyy, kun se tulee Apple Storeihin kesäkuussa 2007.

“The integrated Walkman Player 2.0 may lack the slickness of an iPod’s UI, but it still streamlines the process of transferring songs from a Mac or PC.” Writes Wired in its review.

W880i 1.8-inch (tuuman) näyttö on pienehkö, mutta terävyyttä riittää. Uuden kännykän hinta-arvio on 550 euroa. MBNet hintaseurannan mukaan laiteen saa noin 450 eurolla.

Kamera. Sisäänrakennetussa kahden (2) megapikiselin digitaalikamerassa on etsinnäyttö, suorat valikot ja suora yhteys puhelimen kuvankäsittely- ja viestitoimintoihin.

3G. Nopea ja vaivaton laajakaistayhteys Internetiin; videopuheluja, äänen ja videon reaaliaikaista latausta, web-selailua, multimediaviestejä ja sähköpostia voi nyt käyttää tien päällä.

Suomalainen Mobiili ja PDA –blogin kirjoittaja Tero Lehto innostui myös japanilais-ruotsalaisesta uutuudesta. ”Harvoin nykyään ihastun uuteen kännykkään ensisilmäyksellä, mutta tiistaina esitelty Sony Ericsson W880i oli ehdottomasti tällainen. Keveyden ja ohuuden (valmistaja ilmoittaa 9,4 mm ja 71 grammaa) lisäksi siinä on hyvä näppäintuntuma ja komea metalliselta tuntuva pinta. W880i on tyylikkäin näkemäni kännykkä aikoihin.”

Tietokone-lehti kirjoitaa asiasta näin: „Sony Ericsson julkisti 7.2.2007 ensimmäisen ohuen musiikkikännykkänsä. Walkman W880i on 9,4 millimetrin paksuinen, ja siinä on uudistettu metallipinta ja käyttöliittymä. Sony Ericsson aloittaa keväällä tv-mainoskampanjan Sony BMG:n kanssa, jota tähdittää Idols-artisti Hanna Pakarinen.“

”Sony Ericsson kutsuu W880i:aa kevään tai peräti koko vuoden tärkeimmäksi tuotelanseeraukseen. Suomessa sitä on määrä markkinoida TV-mainoskamppiksella Hanna Pakarisen tähdittämänä”, kirjoittaa 8.2.2007 Tero Lehto.

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s