Räikkönen Voitti Vaalit

Jäämies yllätti Melbournessa. Kimi teki, mitä odotettiin. Hän ajoi itsensä paalulle ja veti alusta loppuun asti, varikkopysäköintejä lukuunottamatta, ykkösenä maaliin. Alonso ajoi toiseksi ja kolmanneksi joku tuntematon. Maranellossa soitetaan kirkonkelloja. Italialaiset ovat saaneet uuden sankarin. Räikkönen remuaa ja käy baarissa, mutta selviää ratin pyörityksestä paremmin kuin suomalainen mies. Jokainen meistä olettaa keskivertoa paremmaksi autonkuljettajaksi. Tämä harha, myytti, uskomus sai räikkösen kylmästä kyydistä lisävahvistusta. Olemme voittajakansaa! Onnea vaan remu-kimille. Hesarin blogi-sivuilla on myös Formula-blogi.

VAALIT

Ulkona on hieno vaalisää. Ylös, ulos ja lenkille. Kello 21.30 tiedämme todennäköisesti, miltä uusi eduskunta näyttää. Kuka voittaa vaalit? Kamppailu jatkuu viimeisille minuuteille. Eilen tapasin ilmi-elävän ehdokkaan, joka jakeli esitteitään räntäsateessa ruokakaupan oven edessä. Edustajaehdokkaan työpaikkahaastattelu jäi huonon sään takia lyhyeksi. Otin esitteen ja sanoin „Moi!“

Äänestys eduskuntavaaleissa on alkanut tänään yhdeksältä aamulla. Äänestyspaikat ovat auki iltakahdeksaan. Äänestysaktiivisuuden odotetaan nousevan viime eduskuntavaaleja korkeammaksi.

2 Kommentare zu „Räikkönen Voitti Vaalit

  1. „Työpaikkahaastatteluni jäi huonon sään takia lyhyeksi.“

    Ne pakkaavat jäädä yleisötilaisuuksissa lyhyiksi säästä riippumatta. Itse olen morjenstanut ministeri Hyssälää ja yhtä nyk. edustajaa. Oman ehdokkaani tunnen toki henk.koht. hyvin pitkältä ajalta.

    Nämä blogit ovat antaneet morjenstamista paljon paremman käsityksen ja mahdollisuuden myös esitellä ehdokkaille omia näkemyksiäni.

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s