Mobile USA

Mobiili Amerikka on vielä piirustuspöydällä tai CAD-ruudulla. Mobiililaitteiden ominaisuudet ovat kauan mahdollistaneet lukuisten datapalvelujen käytön. Mobiili ihminen voisi hyödyntää mobile Web, SMS ja MMS multimediapalveluja, mutta näiden palvelujen käyttöä ei ole vielä oivallettu yrityksissä, yksityisistä puhumattakaan Mobiilipalvelujen kuluttajat elävät vielä desktop, PC ja / tai Mac aikaa.

TYÖNJAKO

Läppärillä hoidetaan entistä enemmän juttuja, jopa puheyhteyksiä (Skype, Messenger, GoogleTalk) ja mobiilipuhelimelle jää tässä vekottimien työnjaossa jäljelle vain rippeet, pikaviestit: Mitä ostan kaupasta? Onko kahvia? Pitääkö tuoda vessapaperia ja näkkäriä? Missä sä oot? Koska sä tuut? Miten menee? Onko ilmoja pidellyt? Tulemme kello 14.

UUSI MOBIILI IHMINEN

Tarvitaan uusi ihminen, jolla on näppärät puikon-ohuet sormet ja jonkunlainen suurennuslasi naamarina, jotta web-sisällön selaaminen kannettavalla pikkuruutuisella muuttuisi nautinnoksi – while on the road. Ennustan ruutukoon suurenemista. Kaipaan suuriruutuista pientä konetta, jolla voisin tehdä jotain työhön liittyvää liikkuessani. Se saa mielestäni olla lähes pokkarin kokoinen, mutta haluan myös soittaa sillä. Tahdon verkkoon joka paikassa (Ubiqutuous — keksitään paermpi sana) Se kulkisi mukanani bussissa, junassa ja lentokoneessa. Käyttäisin sitä näyttelyissä ja seminaareissa. Tiedän, että näitä on, mutta ne esiintyvät jossain marginaalissa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s